Sos alb dietetic II


Ingrediente:

Unt – 50 gr, faina – 50 gr, lapte – 300 ml, supa de oase – 100 ml, sare.

Mod de preparare:

Se incalzeste untul si laptele, se desface faina in supa de oase si se toarna peste lapte si unt, amestecandu-se bine sa nu se faca cocoloase. Se lasa la fiert cam 15 – 20 min, se potriveste gustul de sare si se strecoara printr-o sita marunta. Se foloseste la preparate din peste, oua, legume sau paste.

Sos alb II

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s