Sos alb Bechamel I


Ingrediente:

Unt – 50 gr, faina – 50 gr, lapte- 350 ml, sare.

Mod de preparare:

Se infierbanta untul, se adauga faina si se caleste fara a se rumeni, se stinge cu lapte fierbinte, se amesteca bine si se fierbe cam 15 – 20 min, la foc domol. La sfarsit, se potriveste gustul de sare.

Sos alb I

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s