Ficatei de pasare in aspic


Ingrediente:

Ficatei de pasare – 350 gr, foi de dafin – 1 buc, aspic – 600 gr, morcovi si patrunjel fiert – 150 gr, verdeata – 1 leg, unt – 20 gr, piper, sare

Mod de preparare:

Ficateii de pasare se curata si se fierb 10 min. in apa cu sare si o foaie de dafin. Se strecoara, se lasa sa se raceasca , se aseaza in forme pentru aspic, se decoreaza cu felii de morcov si patrunjel fierte si taiate (eventual cu un dispozitiv ornamental de taiat legume). Se incalzeste putin aspicul, se toarna peste ficatei si se pun formele la rece. Dupa ce aspicul s-a intarit, se scot ficateii din forme incalzindu-se putin formele in apa fierbinte. Se aseaza pe un platou si se decoreaza cu verdeata si filigran de unt.

Ficatei in aspic

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s