Ciuperci umplute cu verdeata II


Ingrediente:

ciuperci – 1kg, unt – 50 gr, cascaval – 100 gr, verdeata – 1 leg, piper, sare

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci cu palarii mari, se taie cozile, se spala, se sareaza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Cozile si ciupercile sfaramate se taie julien, se oparesc, se scurg, se calesc in unt si se lasa la racit. Cascavalul se da pe razatoare si se amesteca cu compozitia preparata mai sus. Se adauga sare, piper si verdeata toccata si se repartizeaza pe toate ciupercile. Se da tava la cuptor.

Ciuperci cu verdeata II

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s