Ciuperci umplute a la Suceava


Ingrediente:

ciuperci – 1,5 kg, costita afumata – 50 gr, sunca presata – 100 gr, oua – 4 buc, verdeata – 1 leg, ceapa – 200 gr, usturoi – 25 gr, ulei – 50 gr, piper, sare.

Mod de preparare:

Se aleg ciupercile cu palarii mari, se taie cozile, se spala in mai multe ape, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se presara sare. Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga costita si sunca presata trecute prin masina de tocat, piper si sare si se calesc impreuna. Se ia vasul de pe foc, se adauga verdeata, mujdeiul de usturoi, doua oua fierte si doua oua crude. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile, se da tava la cuptor si se lasa pana ce ciupercile sunt gata.

ciuperci a la suceava

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s