Bagheta umpluta I


Ingrediente:

bagheta – 1 buc, sunca presata sau salam – 200 gr, ton – 100 gr, masline – 50 gr, unt – 100 gr, gogosari – 100 gr, lamaie – 75 gr.

Mod de preparare:

Se taie cele doua capete ale baghetei si, cu ajutorul unui cutit de transat se goleste bagheta de miez. Se scot samburii maslinelor si acestea de dau prin masina de tocat impreuna cu sunca sau salamul. Se pot taia si cubulete mici, dupa preferinta dvs. Se adauga untul amestecat cu ton si zeama de lamaie si la sfarsit se adauga si gogosarii taiati cuburi. Se umple bagheta cu aceasta compozitie, se tine o ora la rece apoi se taie felii cu grosimea de 1 cm si se serveste.

Franzela umpluta I

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s