Ciuperci umplute cu verdeata I


Ingrediente:

ciuperci – 1kg, ulei – 50 gr, bulion – 25 gr, faina – 25 gr, usturoi verde – 1 leg, patrunjel verde – 1 leg, ceapa verde – 3 leg, piper, sare.

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci cu palarii mari, se taie cozile, se spala, se sareaza si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Verdeata, ceapa, usturoiul si cozile ciupercilor se toaca maunt, se calesc in ulei, se presara deasupra o lingura de faina si se calesc in continuare inca 5 minute. Se sting cu bulionul subtiat cu apa. Compozitia astfel obtinuta se pune peste ciuperci pe fiecare palarie in parte si se da tava la cuptor.

Ciuperci cu verdeata I

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s