Ciuperci cu costita si ou


Ingrediente:

ciuperci – 1kg, ulei – 25 gr, costita afumata – 50 gr, oua – 2 buc, usturoi – 30 gr, verdeata – 1 leg, piper, sare.

Mod de preparare:

Se curata si se spala ciupercile, se taie coditele, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptor. Cand sunt aproape gata, se scoate tava si se aseaza pe fiecare palarie o feliuta de costita afumata peste care se toarna 1-2 lingurite de ou batut, amestecat cu sare si piper. Dupa ce ciupercile sunt fripte si oul inchegat, se aseaza pe un platou, se toarna deasupra usturoiul facut mujdei si se presara cu verdeata tocata.

Ciuperci cu costita

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s