Ardei grasi umpluti cu branza de vaci si unt


Ingrediente:

– branza de vaci – 600 gr, unt – 200 gr, marar verde – 1 leg, ardei grasi – 10 – 12 bucati

Mod de preparare:

Untul se freaca spuma, se adauga branza de vaci trecuta prin sita si se potriveste gustul de sare. La sfarsit, se adauga mararul tocat marunt. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se lasa la rece cateva ore , se taie felii de cca 1 cm, se aseaza pe platou si se decoreaza.

Ardei umpluti cu branza

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s